KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ HENDEK’TEN BAŞLADI

Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları tarafından Terör mağduru olan Ailelere yardım kampanyası.

KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ HENDEK’TEN BAŞLADI


Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları tarafından başlatılan “Şimdi yaraları sarma zamanı” kampanyası ile terör mağduru olan Ailelere yardım kampanyası düzenleniyor.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, Genel Merkez Kardeş İl Projesi kapsamında, Sakarya’dan Mardin’e kurulan kardeşlik köprüsüyle terör mağduru Ailelere yardımlar yapılacak.
Sakarya genelinde düzenlenecek olan kampanyanın Hendek Bayraktepe tesislerinde düzenlenen ilk toplantısına Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Milletvekili Eşleri, Belediye Başkanları Eşleri İlçe Başkanları Eşleri ve Ak Parti Kadın Kolları üyeleri katıldı.
Hendek Belediye Başkanının Eşi Dilek Püsküllü programın açılış konuşmasında tüm katılımcılara hoş geldiniz, kampanyamızın hayırlara vesile olması temenni ediyorum diyerek sözü Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’na bıraktı.

Hedefimiz 1000 Yatak

Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Kampanyamızın ilk toplantısını Hendek’te gerçekleştiriyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı Hendek Belediye Başkanlığımıza ve Belediye Başkanımızın değerli Eşi Dilek Hanım’a teşekkür ediyoruz dedi.
Düzenlenen kampanya ile ilgili konuşan Hatipoğlu, terör mağduru Ailelerin durumlarının iç açıcı olmadığını belirterek, Devletimiz kendilerine her türlü imkânı sağlıyor ancak bizler de Vatandaşlar olarak sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmeliyiz. Terör örgütünün doğuda verdiği zararlar çok büyük. Terör yüzünden evinden ayrılmak zorunda kalanlar için Sakarya’dan Mardin’e kardeşlik köprüsü kurduk. Şimdi yaraları sarma zamanı diye konuştu.

Kampanya kapsamında toplanacak olan yardımlar ile Mardin’deki terör mağduru Ailelere yatak yardımında bulunacaklarını belirten Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, hedeflerinin 1000 yatak olduğunu dile getirdi.

Kampanya kapsamında bir yatak bedelinin 40 TL olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184