Karga En Yakın Arkadaşı Oldu

Hendek’te Kedilerden kurtardığı karga biran olsun yanından ayrılmıyor.

Karga En Yakın Arkadaşı Oldu

Hendek’te kedilerin saldırısından kurtardığı karga Bayraktar’ın en yakın arkadaşı oldu.

Kargayı sahiplendi

Hendek Yeni Mahalle’de kıraathane işleten Zeki Bayraktar, çatıdan aşağıya düşerek yaralanan ve kedilerin saldırısına uğrayan kargayı sahiplendi.

Hayat verdiği kargayı eliyle besleyen ve omuzunda taşıyan Bayraktar, kargaya ‘Şakir’ ismini verdi.

Görenler şaşırıyor

Kendisini kurtaran ve aralarında bağ oluşan bakıcısının yanından bir an olsun ayrılmayan şakir ile Bayraktar’ın dostluğu ise görenleri şaşırtırken, Kıraathanenin maskotu haline gelen şakir’e müşteriler de yoğun ilgi gösteriyor.

Benim dostum oldu

Karga ile tanışma hikayesini anlatan kıraathane işletmecisi Zeki Bayraktar, işyerimde otururken çatıdan aşağıya düştü. O esnada yaralandı ve kediler üzerine geldi. Uçamıyordu, aldım ve beslemeye başladım. Bana ve çocuğuma alıştı. Kıraathanemizin maskotu oldu. Gel dedin mi geliyor. Salıyorum ama gitmiyor, ayrılmıyor benden. Yaklaşık 15 gündür benimle. Hiçbir zararı yok, kıraathaneye gelen müşterilerde eğleniyor kargayla. Acıktığı zaman bağırarak istiyor, yiyeceği kadar yiyor sonrasında zorlasan da yemez. Benimle bir arkadaş, dost gibi oldu. Akşama kadar burada benimle birlikte. Ocağa gidiyorum peşime geliyor ifadelerine yer verdi.

Hayvansever olarak mutluyum

Kıraathane müşterilerinden olan emekli öğretmen Ahmet İlçe, bir hayvansever olarak bu durumdan mutluyum.

 Kıraathanenin sahibi arkadaşım da onu yetiştirebilmek için elinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Buraya gelen müşteriler hem Zeki’yi tebrik ediyorlar hem de hayvanı seviyorlar. Bu durumda beni mutlu ediyor” diye konuşarak duyarlı davranışından dolayı Bayraktar’ı tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2023, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184