KASAPLARLA TOPLANTI YAPILDI

Hendek Belediyesi, Kurban Bayramında toplu kurban kesimi yapacak olan kasaplarla toplantı yaptı.

KASAPLARLA TOPLANTI YAPILDI
 



Hendek Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Hendek Müftülüğü ekipleri, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince çalışacaklar.
Hendek Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Zabıta Müdürü Murat Tokat, Veteriner Kemal Atala, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Recep Ali Aydın, Fen İşleri Müdür V. Yusuf Demirci, Temizlik İşleri Müdürü Kemal Budakoğlu, kesimhane sahipleri ve kasaplar katıldı. Hendek’te sokaklarda kurban kesimine son veren ve bu konuda başarılı olan Hendek Belediyesi, toplu kesimhanelerde bayram boyunca denetimler yapacak. Hendek Belediyesi yetkilileri, kesimhane sahipleriyle yaptığı toplantıda eksikleri değerlendirerek kesimhane sahiplerinin sorunlarını dinledi.

 Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, sokaktaki kurban kesimlerini tamamen ortadan kaldırdıklarını belirterek, “Yıllardır sokaklarda kurban kesimine son verip, örnek olduk. Bu konuda kasaplarımız ve vatandaşlarımız da oldukça duyarlı davranıyorlar. Sokaklardaki kötü görüntülere sebebiyet vermemek ve çevre temizliği açısından belediyemiz tarafından her kurban bayramı öncesi toplu kesimhane yerleri tespit ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımız da çok memnun, kurbanlarını rahatlıkla kestirip evlerine götürüyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile kesimhanelerde kurbanlarını kestirebilirler” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184