KATLI OTOPARK SÖZÜ UNUTULDU

Hendek Cumhuriyet alanı seçim ofisi açılışında Katlı otopark için 5 milyonluk söz veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’dan sözünü tutması bekleniyor.

KATLI OTOPARK SÖZÜ UNUTULDU


Hendek’te 2014 mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında Hendek Cumhuriyet alanında seçim ofisi açılışında Katlı otopark için 5 milyonluk söz veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’dan sözünü tutması bekleniyor.

Hendek’te yerel seçimler öncesinde dönemin Belediye Başkanı ve adayı olan Ali İnci, ilçeye 5 milyonluk destek sözü veren Büyükşehir Belediyesi tarafından katlı otoparkın yapılacağını müjdelemişti. Aradan geçen 1,5 yıla rağmen bu söz ile ilgili hiçbir çalışma yapılmadı.

Sorun büyük

Hendek Cumhuriyet Meydanı seçim ofisi açılışın da konuşan Ali İnci’nin bu müjdesinin üzerinden geçen zamana rağmen ilçenin en büyük ihtiyacı halen giderilemedi. Hendek’te her geçen gün artan araç sayısına doğru orantıda otopark sorunu da büyüyor.

Söz tutulsun

15 bini aşkın araç kaydının olduğu Hendek’te otopark sıkıntısı daha da artıyor. İlçede Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun verdiği katlı otopark sözünün yerine getirilmesi talep ediliyor.




Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184