Kayıp Vatandaş Aranıyor

4 gündür kendisinden haber alınamayan Şaban Altındaş’ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kayıp Vatandaş Aranıyor

Akli dengesi yerinde olmadığı ve 4 gündür kayıp olduğu öğrenilen Şaban Altındaş isimli şahsın arama çalışmaları devam ediyor.

Ekipler çalışma başlattı

Kaybolan Şaban Altındaş'ın bulunabilmesi için bu sabah saatlerinde Hendek’e gelen Sakarya AFAD, Hendek Jandarma Komutanlığına ve Sakarya Aram Kurtarma Ekibi (SAKE) ekipleri tarafından kaybolan şahsın evinden itibaren arama çalışmaları başlatılırken, ekiplerin bölgede yaptığı arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Ailesi merak içinde

Altındaş’ın akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilirken daha önce de birkaç defa ortadan kaybolduğu ve evden uzaklaştığı, sonrasında evinden kilometrelerce uzak bölgelerde bulunduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2021, 20:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hatice kaba
Hatice kaba - 3 yıl Önce

Allah razı olsun hepinizden afad jandarma ve hendeğimizin gururları sake ekibine teşekkür ederim inşAllah sağ salim bulursunuz.

Ertan ertan
Ertan ertan - 3 yıl Önce

Bu tür hastalari evde tutacaksin disari cikarmican cikardiysan cocuk gibi yaninda olcaksin bizdede vardi 2 tane evet zor ama dikkat etcen sonra hem sen hemde devteli bu sekilde oyalamis ve zaman kaybi yaptirirsin hastalarimiza biraz daha ozen biraz daha dikkat lutfen insAllah bulur ekiplerede tesekkurler zaman ayirdi icin ugrasti icin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184