KAYMAKAM AKBIYIK, KARİYER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık Pınarlı Mahallesinde Kredi Yurtlar Kurumu Hendek Kız Yurdunda düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

KAYMAKAM AKBIYIK, KARİYER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI


Hendek Kız Yurdunda idari biriminin de olduğu üç bloktan oluşan kız öğrenci yurdunda Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından  düzenlenen “Kariyer Günleri”  etkinliğinde Kaymakam İdris Akbıyık katılarak bilgiler verdi.

Kariyer günleri etkinliğine katılan Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık’ı Yurt Müdür Vekili Nagihan Açık ve yurtta kalan öğrencilerin karşıladı.

 Sıcak bir ortamda devam eden programda   Kaymakam İdris Akbıyık öğrencilere kaymakamlık mesleği, kariyer yapmak için neler yapılacağı, başarılı bir meslek hayatı nasıl olur konularında bilgiler verdi.

Akbıyık ayrıca Hendek’te öğrenciler açısından problemleri ve öğrencilerin beklentileri konularında karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasının ardından program son buldu.

Program bitiminde Yurt Müdür Vekili Nagihan Açık ve öğrenciler programa katılımlarından dolayı Kaymakam İdris Akbıyık’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.




Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184