KAYMAKAMLIK KONUTUNU ZİRAAT ODASI ALDI

Hendek’te Kaymakamlık konutu olarak kullanılan ve daha sonra SGK’ya devredilen konut yapılan ihale sonrası Hendek Ziraat Odası tarafından alındı.

KAYMAKAMLIK KONUTUNU ZİRAAT ODASI ALDI


Edinilen bilgilere göre, satışa çıkartılan Gayrimenkul, bugün Saat 10.00’da Ankara’da bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığında yapılan ihale sonrasında Hendek Ziraat Odası tarafından alındı.

Hendek Ziraat Odası büyümeye devam ediyor

Son yıllarda hizmet alanında büyüme kaydeden Hendek Ziraat Odası, 2002 yılında almış olduğu 3 katlı hizmet binasının ihtiyaca cevap vermediğini görerek, Osman yılmaz Caddesi üzerinde bulunan ve eski Kaymakamlık konutu olarak kullanılan binanın 13.01.2015’te Ankara’da yapılan ve Başkan Hayri Duran’ın katıldığı ihale sonucu Hendek Ziraat Odası adına binanın alımı gerçekleştirildi.

Alınan bu yeni yerde yapılacak olan yeni bir hizmet binasında üyelerimizin daha iyi hizmet alabilecek bir ortamın oluşması sağlanacaktır diyen Başkan Hayri Duran, bizler ne yapıyorsak Çiftçilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için yapıyoruz. Makamlar geçicidir, asil olan makamın hakkını verip ihtiyacı karşılayabilmektir diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184