Kaymakamlıkta Hendek Zirvesi

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Hendek’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlıkta Hendek Zirvesi



Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Hendek’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunurken, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya’nın katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Hendek Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda Vali Çetin Oktay Kaldırım Hendek’te yapılması planlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. Toplantıda şehrin birçok konusu ele alındı.

Hendek bölgenin markası olacak

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın Hendek’i ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, geliştirdiğimiz projelerle Hendek’imizi geleceğe taşıyoruz. Hendek’imiz bölgeye sunduğu ekonomik katkısının yanı sıra tarım, turizm gibi sektörlerde de faaliyetleriyle dikkat çekiyor. Eğitim alanında da iyi bir konumda olan şehrimiz Geleceğimizin teminatı gençlerimizi onlara her türlü imkanı tanıyarak yetiştiriyor. Bütün kurumlarla olan işbirliğimiz artarak devam edecek ve hep birlikte Hendek’i bölgenin markası yapacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184