KEMALİYE HALKININ GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİ BAŞKAN İNCİ İTALYA’DA

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İpekyolu Belediyeler Birliği’nin düzenlediği programa katılmak üzere dört günlüğüne İtalya’ya gitti.

KEMALİYE HALKININ GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİ BAŞKAN İNCİ İTALYA’DA


Kemaliye Mahallesi sakinleri Pazartesi günü kendilerine randevu verilmesinin ardından tepkilerini dile getirmişler, Başkan ile görüşene kadar tepkilerini sürdüreceklerini ifade etmişlerdi.

Kemaliye Mahallesi sakinlerine Pazartesi günü verilen randevu ile aynı saatte başlayan Meclis toplantısına katılan İnci daha sonra İpekyolu Belediyeler Birliği’nin 11-15 Kasım tarihleri arasında düzenlediği programa katılmak üzere İtalya’ya gitti.

Hendek Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı Ali İnci,  İpekyolu Belediyeler Birliği’nin 11-15 Kasım tarihleri arasında düzenlediği programa katıldı. Başkan İnci dört günlük İtalya programına, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile birlikte gitti. İtalya’da düzenlenen programda, İtalya’nın sanayi , turizm, ve kültürel alanları gezilerek gelişimi hakkında bilgilendirilecek.

Başkan İnci, düzenlenen programda, İtalya’nın Milano, Portofino, Dünya Kültür Mirası listesinde olan Floransa, Pisa, UNESCO listesinde olan  Lucca, Unesco Dünya Mirası olan Verona, Avrupa’nın 3. Büyük gölü Garda Gölü gibi tarihi ve kültürel şehir turlarına katılarak, özellikle turizm ve sanayi alanlarındaki İtalya’daki gelişmeleri yerinde görerek bilgiler alacak. Başkan İnci ayrıca İtalya’nın farklı şehirlerinde bulunan belediyeler ile bir araya gelinerek fikir alışverişi yapılacak olan seminerlere de katılacak.

Dört günlüğüne İtalya’ya giden Başkan İnci’nin yerine, Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü vekalet edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 17:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özgür aydoğdu
Özgür aydoğdu - 9 yıl Önce

Resmen kaçmış

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184