KEMALİYE KOMİSYONU PAZARTESİ GÜNÜ PÜSKÜLLÜ İLE GÖRÜŞECEK

Hendek Kemaliye Mahallesi Komisyonu Toplantılarda Aldığı kararları Hendek Belediye Başkanına sunmak için görüşme talep ettiklerini ancak görüşmenin gerçekleşmediğini belirten

KEMALİYE KOMİSYONU PAZARTESİ GÜNÜ PÜSKÜLLÜ İLE GÖRÜŞECEK


Hendek Kemaliye Mahallesi Komisyonu Toplantılarda Aldığı kararları Hendek Belediye Başkanına sunmak için görüşme talep ettiklerini ancak görüşmenin gerçekleşmediğini belirten Komisyon Başkanı Muhammet Üstündağ Yeni Belediye Başkanı  ve Belediye Meclisine Başkanlık yapan İrfan Püsküllü’ye görüşme taleplerini iletti.

Hendek Belediye Meclis Toplantısında gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından gündem dışı söz alan Kemaliye Mahallesi Komisyon Başkanı Muhammet Üstündağ “ Mecliste Kemaliye Mahallesi komisyonu kurulması ile ilgili karar alındı. Kurulan Komisyon ile hiçbir şekilde görüşülmüyor. Biz toplantılarımızı yapıyoruz ancak sizinle toplanamıyoruz sözlerine Belediye Başkanı İrfan Püsküllü önümüzde ki pazartesi günü komisyonu toplayın gelin görüşelim cevabı verdi.

Kemaliye Mahallesi Komisyonu Pazartesi günü sabah saat 10:00’da Hendek Belediyesi Meclis Toplantı salonunda Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184