KEMALİYE MAHALLESİ KARARINI İNCİ’YE İLETTİ

Hendek’te Kemaliye Mahallesi sakinleri daha önce Belediye Başkan Ali İnci’nin kararı mahalle halkına bırakmasının ardından yapılan görüşmeler sonrası Kemaliye Mahallesi Komisyonu kararını İnci’ye iletti.

KEMALİYE MAHALLESİ KARARINI İNCİ’YE İLETTİ


Kemaliye mahallesi halkından oluşan Komisyon üyeleri üç gündür Mahalle halkını tek tek ziyaret ederek proje ve kamulaştırma ile ilgili bilgileri aktararak vatandaşların kararlarını aldılar.

Komisyon üyeleri Belediye Başkanı Ali İnci ile Belediye Meclis Toplantı salonunda bir araya gelerek Mahalle halkının verdiği kararı ilettiler.Kemaliye Mahallesi halkı Acele Kamulaştırma kararının ve Mevcut projenin iptali yönünde karar aldı.

Kemaliye Mahallesi Komisyonu ,ilk olarak Belediye Başkanı Ali İnci’den Acele Kamulaştırma ile ilgili dosyalarının iptalini istediler.Mahalle halkının bir diğer kararı ise mevcut Proje’nin de iptal edilmesini talep ettiler.

Komisyonun sunduğu karar karşısında Belediye Başkanı Ali İnci’nin Belediye avukatını arayarak Kamulaştırmayı durdurması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Komisyon üyelerinin toplantı sonrası çıkışta Komisyon adına Muhammet Üstündağ yaptığı değerlendirmede “ Başkan İnci bize isterseniz bu projeyi komple iptal ederim sözü de verdi. Gerekirse de bu kararı Meclisten de geçiririm dedi.Mevcut proje iptal olduğunda yapım aşamasında olan binaların bundan etkilenmeyeceğini söyledi.

Belediye Başkanımız Ali İnci son olarak bize bu sorunların ortadan kalkması ile birlikte vatandaşlarımızın isteği ve beğenisi doğrultusun da yeni bir proje bile yapılabileceğini ifade etti.

Kemaliye Mahallesi Komisyonu üyeleri adına Muhammet Üstündağ bu karar sonrası Mahalle halkının vermiş olduğu mücadeleden dolayı ve bu süreçte mahalle halkına destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184