KENTSEL DÖNÜŞÜM’E KAYMAKAM ARABULUCULUK EDECEK

Hendek’de yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesine Kemaliye Mahalle sakinlerinin tepkisi çığ gibi büyürken, sorunun çözümü noktasında ilçe Kaymakamı devreye girdi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM’E KAYMAKAM ARABULUCULUK EDECEK


Hendek Kemaliye Dayanışma Forumu tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya göre, İlçe Kaymakamı ile yapılan görüşme neticesinde, ev sahiplerinden oluşan bir komisyon kurulması kararlaştırılırken, kurulacak komisyon ile Belediye Başkanının, Kaymakam tarafından, 17 Kasım’da yapılacak bir toplantıda bir araya getirileceği açıklandı.

Sosyal medyadan duyurdular

Hendek Kemaliye Dayanışma Forumu sosyal medya üzerinden, İlçe Kaymakamının arabuluculuk edeceğini şu cümlelerle duyurdu, Bugün itibariyle, Kaymakam Bey ile yapılan görüşmenin ardından, ev sahiplerinden temsilci bir komisyon oluşturulmuştur.

Kaymakam Bey, 17.11.2014 Pazartesi günü Belediye Başkanının da katılmasını sağlayacağı bir toplantı ile tarafları bir araya getireceğini belirtmiştir.


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Saime kucuk
Saime kucuk - 9 yıl Önce

Hendek kaymakami, belediye başkanı ali inci ile halkin konusmasi icin aracilik yapicakmış. Kaymakamada lolo yapma ihtimali cok yuksek.ali inci oflu

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184