KİHAYKO Hendek Hayvan Barınağını Ziyaret etti

KİHAYKO olarak Hendek barınağına yaptığımız ziyaretlerde barınağın tek eksiğinin yağmurdan, kardan ve güneşten koruyacak olan sundurmaların olmamasıydı.

KİHAYKO Hendek Hayvan Barınağını Ziyaret etti


Hendek kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Başkan Yardımcısı Sinan Baylan ile yaptığımız görüşmelerde durumu bildirdik ve kendileri hemen gerekli çalışmaları başlattı, duyarlılıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Bu bağlamda Hendek barınağının tüm Sakarya İlçelerindeki mevcut barınaklara örnek olacağını düşünüyorum. Barınağa bırakılan hayvanların tedavilerinin, kısırlaştırmalarının sağlıklı şekilde yapılmasında veteriner hekimlerimizin sorumlulukları çok büyük. Tıbbi müdahaleden sonra hayvanların nekahat dönemlerini de sağlıklı geçirmeleri için barınak eksikliklerinde Dernekler ve duyarlı Vatandaşlar da Belediyelerimize yardımcı olurlarsa koşulları o kadar iyi hale getirebiliriz.

Hendek barınağının veteriner hekimi Kemal Atala'ya teşekkür plaketimizi sunduk.

Kimsesiz  hayvanları ve doğayı koruma derneği KİHAYKO olarak, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan'a, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan'a, Veteriner Hekimimiz Sayın Kemal Atala'ya ve barınak çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Sayelerinde barınak canlarının üstlerine kar, yağmur yağmayacak, yazın kızgın güneşin altında yüksek ısıdan korunacaklar.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2019, 11:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
hendekli
hendekli - 5 yıl Önce

bir hendek'li olarak gururm duydum. emeği geçen herkese teşekkürler.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184