KİM DOĞRU SÖYLÜYOR İNCİ’Mİ, ŞEN’Mİ

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Şen’in Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığı ile ilgili bir gün önce haber yaparak kamuoyuna duyurduk.

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR İNCİ’Mİ, ŞEN’Mİ


Haberimizin ardından Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alındığını söylediğimiz Nihat Şen bir internet sitesine yaptığı açıklamada bizim verdiğimiz bilginin doğruyu yansıtmadığını ve bir aylık izne ayrıldığını söyleyerek kararı da o zaman vereceği yönünde ifadeler kullanmış.

Üç gündür İlçede Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Şen’in görevine son verildiği dedikoduları üzerine önce kendisini aradık. Şen’e görevden alınmışsınız sorumuza cevap olarak bize geçici bir şey  diyerek şuanda izinde olduğunu ifade etti.

Şen’in verdiği cevabın yanı sıra dün Hendek Belediye Meclis Toplantısı sonrası Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye Meclis üyelerinin de olduğu ortamda Başkan Yardımcısı Nihat Şen’in görevden alınıp alınmadığını sorduk.

Belediye Başkanı Ali İnci sorumuza evet görevden alındı diyerek cevap vermesi üzerine Şen’in sözleri olan geçici olarak ayrıldığı yönünde sözlerini aktardık. Bu sözlerin ardından İnci öyle bir şey kesinlikle yok.Göreve dönmeyecek diyerek bizlere yanıt verdi.

Meclis salonundan ayrılırken Hendek Belediye Binasında Belediye Başkan Yardımcılarına ayrılan odalardan Nihat Şen’e ait olan odanın girişinde bulunan tabelasının söküldüğünü gördük.

Bizim doğruları yansıtmadığımızı ifade eden Şen’in Memurluk görevine son verildiğini zaten yazımızda yazmadık. Biz Hendek Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldı dedik. Eksik yazmışız özür dileriz.Memurluk görevinden ayrılmadı ,Belediye Başkanı Ali İnci’nin tabiriyle Belediye Başkan Yardımcılığı görevine son verildi.

Biz habercilik anlayışımız gereği objektif haber yapmak adına önce Şen’i aradık sonra da bu konunun başında bulunan Belediye Başkanımız Ali İnci ile görüştük.Bizim yaptığımız habere eleştiri  şeklinde haber yapan arkadaş Objektif habercilik adına her an ulaşabileceği Belediye Başkanı ile görüşmesini ve her iki tarafın açıklamasını yayımlamasını beklerdik.

Bu polemik sonrası Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’mi , yoksa Belediye Başkan Yardımcılığı görevine son verilen Nihat Şen’mi haklı bunu da zaman gösterecek.

Hendek Belediye Başkan Yardımcılığı görevine son verilen Nihat Şen Hendek Belediyesinde memur sıfatında görev yaptığı için izne ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184