Kitaplar Saçıldı, Masalar Söküldü

Hendek'te kitap evinin kapısı kırılarak kitaplar etrafa saçılırken, masalara da zarar verildi.

Kitaplar Saçıldı, Masalar Söküldü

Hendek Akpınar Mahallesinde bulunan kitap evinin kapısı kırılarak kitapların etrafa saçılması ve masalara zarar verilmesi Mahalle Muhtarını isyan ettirdi.

Yaşananları sosyal medya hesabından yayınlayan Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, gerekli incelemelerin başlatılacağını belirtti.

Gerekli işlemler başlatılacak

Sosyal medya hesabından etrafa saçılan kitapları ve sökülen masaların görüntülerini paylaşan Gülmez, “Mahallemize kazandırmış olduğumuz kitap evinin kapısı kırılarak bu hale getirilmiş ve park masaları sökülmüş nedeni ne olabilir? Hain çok, muhalefet çok. Allah'tan Mahallenin her yerine olduğu gibi burayı da kamera altına aldığımızı bilmiyor. Olmuş olsalar gerekli incelemeleri başlatıp gerekli cezai işlemler yanı sıra hain bunları ederken kamera görüntüleri de yayın edeceğim ki herkes bilsin görsün bunları yapanı. Bunu yapan tek kişi olabilir. Vatan haini olması lazım. Bu ne çocuk işi ne deli ne özürlü işi tam hainlik. Halkın ve Devletin malına zarar vermek. 80 milyon insanın hakkına zarar vermek demektir. Bunu göze ancak Devlet Millet için hainler göze alabilir diye düşünüyorum” ifadelerine yer vererek gerekli incelemelerin başlatılacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2021, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184