Kızılay’da Birinci Dönemi

Kızılay Hendek Şubesi 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Kızılay’da Birinci Dönemi

Kızılay Hendek Şubesi 1. Olağan Genel Kuruluna tek liste ile giren Aydın Birinci Kızılay Hendek Şube Başkanı seçildi.

Kızılay Hendek Erkan Albayrakoğlu Aşevinde gerçekleşen Kongreye Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır, Fatih Öztürk, Kızılay İl Başkanı Cevdet Koç, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Özer, STK Başkan ve Yöneticileri, İş İnsanı Erkan Albayrakoğlu, Kurucu Başkan Fahri Küt, Meclis Üyeleri ve Kızılay Gönüllüleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan Kongre Divan Başkanı Coşkun Sağlam olurken Üyeler Dursun Temizkan, Hakan Öz ve Feyzullah Köstereli’den oluştu.

Kurucu Başkan Fahri Küt, Kızılay İl Başkanı Cevdet Koç ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin günün anlam ve önemine daire kısa konuşmalarının ardından gündem maddeleri okunarak oylamaya sunuldu.

Plaket takdimi

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci tarafından Kurucu Başkan Fahri Küt ve Sami Bağdatlı’ya plaket takdiminde bulunurken Bağdatlı’nın programı nedeniyle ilçe dışında olması nedeniyle plaketini plaketini Bağdatlı döneminde Başkan Yardımcısı olan Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal aldı.

55 üye katıldı

55 üye ile gerçekleştirilen kongre sonrası tek liste ile aday olan Aydın Birinci Kızılay Hendek Şube Başkanı oldu.

Herkese teşekkürler

Kızılay Hendek Şube Başkanı seçilen Aydın Birinci kongre sonunda yaptığı konuşmada gönüllülük esası ile yapılan çalışmaların aksatılmadan devam edeceğini ve Aşevinin tekrar faaliyete girmesi için çalışmaları sürdüreceklerini ifade ederek Kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Yönetimde kimle var

Kızılay Hendek Şube Başkanı Aydın Birinci’nin Yönetimi; Atilla Tezgel, Faruk Özel, Hüseyin Yaz, Mehmet Paslı, Recep Yarıcı ve Yasemin Terzi isimlerinden oluştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184