KOÇ’A HER KESİMDEN DESTEK VAR

Hafta sonu İstanbul’da düzenlenecek olan İstanbul maratonuna Lösemili çocuklar (LÖSEV) adına katılacak olan Burak Koç’a her kesimden destek geliyor.

KOÇ’A HER KESİMDEN DESTEK VAR


İlçe esnaflarımızdan Murat Öztürk, Sevim Torun, Nurcan Zeren, Süleyman Demirel ve Polis memuru Cavit Keskin, LÖSEV adına İstanbul maratonuna katılacak olan Burak Koç’a tam destek vererek her zaman yanında olduklarını dile getirdiler.

İstanbul maratonunda LÖSEV adına katılacak olan Burak Koç kendisine verilen desteklerden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek “İstanbul maratonuna son 5 kala heyecan artık dorukta. Her zaman bir baba gibi doğru işlerle uğraşmama vesile olan, zaman zaman, amca, abi, arkadaş, patron olan Murat Öztürk'e, Polis memuru Cavit Keskin'e, her zaman dualarında bana yer veren esnaflarımız Sevim Torun ablama, Nurcan Zeren ablama, Süleyman Demirel Abime benden dualarını esirgemedikleri için teşekkürlerimi borç bilirim” ifadelerine yer verdi.

Bağışlarınız için https://www.losev.org.tr/bagis/bagiskosaradim.html adresinden ismimi seçerek lösemiye dur diyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184