Konuşmacı Emil Fenalaşarak Yere Yığıldı

Hendek Anadolu Lisesi’nde düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan emekli öğretmen Kıymet Emil fenalaşarak yere yığıldı.

Konuşmacı Emil Fenalaşarak Yere Yığıldı


Kalbi duran Kıymet öğretmene ilk müdahale panele katılan doktorlar tarafından yapıldı.

Hayata sağlıkla gülümse konulu panelin konuşmacılarından emekli öğretmen Kıymet Emil fenalaşarak bir anda yere yığıldı. Kıymet öğretmene ilk müdahaleyi panelin paydaşlarından İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli hekimleri gerçekleştirdi.

Hendek Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda ‘Hayata Sağlıkla Gülümse’ paneli düzenlendi. Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencileri bilinçlendirmek için düzenlenen panelin konuşmacıları Rüştü Çürüksulu, Şakir Alimoğlu, Kıymet Emil ve Necati Emil’di. Saat; 14.15’de başlayan panelde gençler bilgilendirilirken bir anda emekli öğretmen Kıymet Emil yere yığıldı.

Kıymet öğretmene ilk müdahale panele katılan hekimler tarafından yapıldı. Kalbinin durduğu tespit edilen Kıymet Emil’e  Hendek İlçe Sağlık müdürü Uzm.Dr.Burcu Başaran Güngör ve İlçe Sağlık müdürlüğü doktorları Dr.Ayşe Dönmez, Dr.MelikeKabakbaş, Dr.Ayşenur Toksöz ve ilçe sağlık müdürlüğü çalışanlarından Uzm. Hemşire Deniz De Asis ile Ebru Gürlü, Kıymet Emil’ e ilk müdahaleyi yaparak hayata döndürdü.

Kıymet Emil okula çağırılan ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi.


Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184