KONYA’NIN LEZZETLERİ HENDEK’E GELİYOR

Konya Mutfağı, Konyalı Etli Ekmek ile Hendek’e geliyor.

KONYA’NIN LEZZETLERİ HENDEK’E GELİYOR


Konya’nın lezzeti Dünyaca ünlü Etli Ekmeği ve Fırın Kebabı, Konyalı Etli Ekmek salonu ile Hendekliler ile buluşuyor.

Gün geçtikçe gelişen Hendek’e farklı bir bakış açısı kazandıracak olan Konyalı Etli Ekmek salonu, Konya’nın meşhur lezzetlerini bulunduğu kaliteli ortama taşıyarak müşterilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Amaçlarının Hendek Halkına Konya’nın dünyaca ünlü Etli Ekmeğini aynı tat ve lezzette sunmak olduğunu dile getiren İşletmeci Muammer Doğru, Karabük Safranbolu, Bursa Karacabey ve Sakarya Akyazı’da bulunan Şubelerimizden sonra 4. Şubemizi de Hendek’te açarak Hendekli Vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz diye konuştu.

Aynı anda 72 kişiye hizmet verebileceklerini dile getiren Doğru, Hendekli Vatandaşlarımıza Etli Ekmek ve Fırın Kebabının yanında Konya yöresine ait Bamya ve Mercimek Çorbaları, Bıçak Arası, Konya  Böreği, Tahinli Pide Tatlısı, Mevlana, Semazen, Peynirli Börek,  Fırın Kebabı, Köfte Tavuk, Şiş, Kelebek, Karışık Izgara, Adana Kebap, Urfa Kebap,  Kanat, Fırın Sütlaç, Saç Arası ve Künefe lezzetlerinin de sunulacağını sözlerine ekledi.
Ev ve İş yerlerine paket servisi hizmetlerinin de olacağını dile getiren İşletmeci Muammer Doğru, ilerleyen günlerde İşletmenin açılış töreninin yapılacağını ve açılış tarihinin kamuoyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Konyalı Etli Ekmek, Başpınar Mh. Kemalpaşa Cd. No:15 adresinde hizmet verecek.


Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 20:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdulkerim
Abdulkerim - 8 yıl Önce

muammer doğru abimize işlerinde başarılar, hayırlı bol kazançlar dilerim. hendek halkına bu eşsiz lezzeti mutlaka tatmalarını tavsiye ederim.

Hazım ünlü
Hazım ünlü - 8 yıl Önce

Hayırlı ve bereketli olsun kıymetli meslektaşım

Özgür
Özgür - 8 yıl Önce

Hayırlı bereketli olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184