KÖPRÜ TEHLİKE SİNYALLERİ VERİYOR

Hendek Köprübaşı Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde bulunan Ankara-İstanbul arası ulaşımı sağlayan Köprünün ayaklarının aşınması nedeniyle büyük tehlike saçıyor.

KÖPRÜ TEHLİKE SİNYALLERİ VERİYOR


Hendek’te yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören Karayolları üzerinde bulunan Köprü ayaklarının 1,5 metre yüksekliğindeki kısmının aşınması tehlike saçıyor.

Köprü ayaklarının aşındığını gören vatandaşlar Yetkililerin bu köprüye bir an önce çözüm bularak ayaklarının sağlamlaştırılması gerektiğini vurgulayarak. İleride yaşanabilecek bir sel felaketinde Uluslararası kullanımda olan bu Köprünün çökme tehlikesi ile karşı karşıya kalabileceği ifade ediliyor.

Köprü ayaklarının aşınmasının yanı sıra Uludere içerisinde sel felaketinin ardından hiçbir temizleme çalışmaması yapılmaması dikkat çekiyor.

Yaşanan sel felaketinden ders çıkarılması gerektiğini ifade eden Vatandaşlar, Köprü ayaklarına destek yapılması ve Uludere çayı içerisinde yığıntı haline gelen malzemelerin bir an önce temizlenmesi için çalışmaları başlatması gerektiğini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 10 yıl Önce

o köprünün toprak altındaki ayakları 17 metre derinlikte bundan haberiniz var mı
neyin tehlikesiymiş kim diyor tehlike var diye
çok komik oluyorsunuz bazen

ahmet
ahmet - 10 yıl Önce

17mt derinlikte olsa nolur asinmis gormuyor musun kardes ?

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184