KÖPRÜLER BAKIM VE GENİŞLETİLMEYİ BEKLİYOR

Hendek’te Turanlar mahallesi girişinde bulunan Köprü’de korkuluklar Köprü bitimine kadar gitmemesi Köprüyü kullanan çocuklar ve vatandaşlar için tehlike oluşturuyor.

KÖPRÜLER BAKIM VE GENİŞLETİLMEYİ BEKLİYOR



Ayrıca Köprü bitiminde bulunan Logar kapağının kırık olması da tehlike oluşturuyor.

Turanlar mahallesi girişi ve hemen bitişiğinde bulunan Okul yolunda bulunan Köprü’nün korkulukları eksik bırakılarak Okula ve ilçe merkezine gitmek için Köprüyü kullanan çocuklar ve vatandaşlar için tehlike oluşturuyor.

Vatandaşlar Köprü boyunca korkulukların neden yapılmadığını ve çocuklarının okula gidiş gelişlerinde burada tehlike yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden bir an önce bu korkulukları köprü bitimine kadar yapmalarını ve ayrıca Köprü dibinde bulunan kırık logar kapağının betonunun biran önce tamir edilmesini istediler.

Hendek’te yaşanan sel felaketinin ardından Köprü ve dere yataklarında yaşanan eksikliklerde ortaya çıktı.

Puna Ortaköy mahallesi girişinde bulunan Köprü daha önce Mahalle halkı tarafından genişletme çalışması yapılması yönünde yetkililerden talep edilmişti.

Vatandaşlar Sel felaketinin ardından Sel’in getirdiği malzemelerle dolan köprüde biran önce temizlik yapılmasını ve daha önce Köprünün genişletilmesi için taleplerini yinelediler.


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184