Köstereli Adayım Dedi

Saha Komiseri Yusuf Köstereli, Akova Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Köstereli Adayım Dedi


Hendekli saha komiseri Yusuf Köstereli 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Akova Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

Hendek Akova Mahallesinin eksiklerini biliyoruz, bunları tüm gücümüzle çalışarak yerine getirmek için yola çıkmak ve nihayete erdirmek istiyoruz diyen Köstereli, Akova’ya Hizmet Gönüllüsü olarak yola çıktığını dile getirdi.

Geçen dönemde de Aday olduğunu dile getiren Köstereli, o zaman ne söylediysem bugünde arkasındayım. Mahallemi seviyorum, uzun yıllar burada ikamet ettim.

Öncelikle yapacağım işler arasında Mahallemize özellikle bayanlarımızın rahatlıkla yürüyebileceği yürüyüş parkurları düzenlemesi, Hantek Camimizin bir an önce bitirilmesi, Mahallemizde çocuklarımız için futbol takımı oluşturmak, Mahalle giriş çıkışlarını kamera sistemi kurarak güvenliği en üst seviyeye çıkarmak.

Mahallemiz hızla büyüyen ve gelişen bir Mahalle. Yurt gibi alanların buralarda önemli gelişim göstermesi güvenlik yönünden olumsuz davranışları kontrol edebilecek yapıda olmam ve her zaman Mahalle merkezinde bulunmam itibari ile benim hizmet anlayışımın da faydalı olacağına inancım var.

Akova Mahallesi sakinlerinden inançla çıktığım yolda bana destek vermelerini istirham eder saygılarımı sunarım diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184