KÖSTERELİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İFTARDA BULUŞTU

Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli ve çalışma arkadaşları İftar yemeğinde bir araya geldi.

KÖSTERELİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İFTARDA BULUŞTU


İnci Restaurant bahçesinde verilen İftar yemeğine, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Şube Müdürleri, Karadeniz Sanatçıları Hayri Yaşar Karagülle, Gökhan Aydın ve çalışma arkadaşları katıldı.

İftar yapılan Dua sonrası, Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli yaptığı konuşmada, Ramazan günlerini İlçe Spor Müdürlüğümüz ve Personelimiz olarak düzenlemiş olduğumuz İftar programına nezaket buyurup geldiniz bizleri mutlu ettiniz. Ayaklarınıza sağlık hoş geldiniz dedi.

Köstereli, Spor İlçe Müdürlüğü olarak gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatarak, faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Yaz spor okullarımız faaliyetlerini birçok branşta devam ettiriyor ve kayıtlarımız devam etmekte.

Spor gelişen toplumların önemli bir unsuru. Bizler de Sayın İl Müdürümüzün önderliğinde ilçelerimizde elimizden geldiğince, tüm sporcularımıza ve kulüplerimize imkânlarımız sarf ederek sporu sevdirmeyi amaç edindik, bu amaç üzerinde oluşumlarımızı tüm personelimiz ile birlikte gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda personelimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum, özveri ile çalışıyorlar sağ olsunlar diyerek sözü Spor İl Müdürü Salih Koşu’ya verdi.

Koşu, öncelikle Feyzullah Bey’e çok teşekkür ediyorum böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için. Katılan herkese, tüm Personelimize, Ailelerine, diğer konuklarımıza ve Basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Böyle faaliyetler güzel, birlik ve beraberliğimizi artırıcı faaliyetler, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, İnşallah daha nice Ramazanlarda buluşuruz dedi.




Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184