KÖYLÜLERE UYUŞTURUCU UYARISI

Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz’dan Köylülere uyuşturucu uyarısı.

KÖYLÜLERE UYUŞTURUCU UYARISI


Hendek Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz, Köy toplantısı yaparak Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması gerektiğini vurgulayarak, Uyuşturucu ve Arkol  konusunda Köylüleri uyardı.

Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Muhtarlık heyeti ile birlikte Köy Binasında Dikmen Halkı ile bir araya gelerek zararlı alışkanlık hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ayvaz, toplantıya gelen misafirlerin Bayramını kutlamasının ardından başladığı konuşmasında Gençlere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak Gençlerin kötü alışkanlıklar edindiğini ve bu sorunun ileride önünün alınamayacağını dile getirdi.

Uyuşturucu Türkiye’nin sorunudur

Özellikle Aile büyüklerinin sorumluluk sahibi olarak çocukları ile ilgilenmesi gerektiğini dile getiren Ayvaz, uyuşturucu bağımlılığının yalnızca Dikmen’in, Hendek’in ve Sakarya’nın değil, Türkiye'nin problemi olduğunu ifade etti.

Gençlerimizi Kaybetmeyelim

Uyuşturucu madde bağımlılığının Mahallede yükseliş gösterdiğini belirten Ayvaz, Alkol, Bonzai ve uyuşturucu kullanımı ile ilgili önemli problemler yaşamaktayız. Gençlerimizi uyuşturucu ile kaybetmeyelim. Gençlerimizi sevelim, anlamaya çalışalım ve onların mutlu bir geleceğe kavuşması için çaba gösterelim dedi.

Herkesin üzerine düşen görevleri yapması gerekiyor

Her geçen gün yaygınlaşan bonzai ve uyuşturucu kullanımı gençlerimizin geleceğini kararmaktadır diyen Ayvaz, bu konu hepimizin ortak derdidir, hepimiz bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmalı, Gençlerimize sahip çıkmalıyız dedi.
Velilere özel uyarı

Okulların açılacağını dile getiren Ayvaz, taşımalı sistem ile İlçeye giden Öğrencilerin de gözetim altında tutulması gerektiğini vurgulayarak, Okula giden Öğrencilerimizin gittikleri araç ile dönmeleri gerekiyor. Bu konuda dikkatli olmazsak çocuklarımızın Okul sonrası nereye gittiklerini, ne yaptıklarını bilemeyiz. Okuldan çıkınca Alkol, uyuşturucu veya bonzai de kullanabilir. Çevre faktörü etkiliyor. Bu yüzden Velilerimizin çocukları ile daha yakından ilgilenmesi gerekiyor dedi.

Gençlerimizin yanında olmaya gayret göstereceğiz

Konuşmasının sonunda toplantıya katılanlara teşekkür eden Ayvaz, bizler Muhtarlık olarak Gençlerimizden memnunuz. Bizlere bir saygısızlıkları ve kötülükleri olmadı. Bu anlamda Gençlerimizin hepsine teşekkür ediyor ve bundan sonra Muhtarlığımız olarak elimizden geldiğince Gençlerimizin yanında olmaya gayret göstereceğiz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184