Kurban Bayramı Koordinasyon Toplantısı

Hendek Belediyesi tarafından, kesimhane sahiplerine yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından kurban kesim yerlerine yönelik tedbirler kapsamında alınan kararların ele alındığı toplantı düzenlendi.

Kurban Bayramı Koordinasyon Toplantısı


Toplantıda ayrıca kurban bayramında sistemli bir şekilde yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Katılım

Hendek Belediyesi ve Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram süreci hakkında kesimhane sahiplerine bilgiler verdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Hendek Belediyesi Atatürk Parkı Nikah ve Toplantı salonunda yapılan toplantıya Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın, Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala, Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçe Sağlık Müdürlüğünden Deniz De Asis, kesimhane sahipleri ve kasaplar katıldı.

Mağduriyet Yaşanmasın

Hendek Belediyesine bağlı ekipler kesimhane sahipleriyle yaptığı toplantıda eksikleri değerlendirerek kesimhane sahiplerinin sorunlarını dinledi.  Kurban Bayramı süresince kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşların mağdur olmaması adına kurban kesim yerleriyle ortak çalışmalar yapılması ve randevu sistemi ele alındı. Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Recep Ali Aydın kesimhane sahiplerine uygulaması gereken usul ve esaslar hakkında bilgi aktarırken koronavirüs tedbirleri ve belediyenin vereceği destekler ile ilgili bilgiler verdi.

Çözüm Masası

Hendek Belediyesi ekipleri vatandaşlara yaşayacakları olumsuzluklar karşısında bayramın her günü yardımcı olacağını ve 444 5403 numaralı iletişim merkezinden, 0555 888 54 03 numaralı WhatsApp hattından irtibata geçmeleri istendi. Ekipler vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince çalışacaklar.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184