Kurban Bayramı Öncesi Toplu Kesim Yeri Sahipleriyle Toplantı

Hendek Belediyesi tarafından her yıl kurban bayramı öncesi olduğu gibi bu yılda, belediye ana hizmet binasında bulunan Meclis ve Toplantı Salonunda kesimhanelere yönelik tedbirler kapsamında toplantı düzenlendi.

Kurban Bayramı Öncesi Toplu Kesim Yeri Sahipleriyle Toplantı

Bayram öncesi düzenlenen toplantıda sistemli bir şekilde yürütülecek çalışmalar hakkında kesimhane sahiplerine bilgiler verildi.

Ana Hizmet Binasında

Hac vazifesini yerine getirmek adına kutsal topraklarda olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun yerine toplantıya katılan Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Belediye ana hizmet binasında bulunan Meclis ve Toplantı Salonunda kesimhane sahipleriyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Bahadır’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala, Hendek Belediyesi Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muhammed Özöd, Destek Hizmetleri Müdürü Talip Ulaş, Hendek Belediyesi Zabıta Müdürü Harun Kaynak ve kesimhane sahibi vatandaşlar katıldı.

Talepler Dinlendi

Başkan Yardımcısı Bahadır, kesimhane sahipleriyle yapılan toplantıda eksikleri değerlendirerek kesimhane sahiplerinin sorunlarını dinleyip ekiplere gerekli talimatları ileterek notlar aldırdı. Bayram süresince kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına Hendek Belediyesi ekipleriyle işbirliği halinde olmaları kararı alındı. Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala Kesimhane sahiplerine uygulaması gereken usul ve esaslar hakkında bilgi aktarıp, hayvan hastalıklarına dikkat çekerek kesimhane sahiplerine uyarılarda bulundu. Atala kesimhane sahiplerinin zorlandıkları durumlarda ayrıca Hendek Belediyesi tarafından oluşturulan zapturapt ekiplerinin vereceği destekler ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Yardımcısı Bahadır: Hayırlı Bayramlar

Toplantı sonunda yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, “ Malumunuz yakın zamanda ilçemizde büyük bir afet yaşandı. Sel ve taşkınların neden olduğu toprak kaymaları yol çökmeleri gibi birçok olumsuz durumla mücadelemiz sürüyor. Hendek Belediyesi olarak tüm makine ve insan gücümüzle sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerden ricamız eksik kaldığımız konular olursa bizlere bu konularda destek olmanız. Her birimiz bir ekibin parçasıyız. Bayramın sorunsuz geçmesi adına hepimize görevler düşüyor. Allah’ın izniyle bu bayramda da gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ekiplerimiz kesim yapılacak alanları harita üzerinden işaretledi. İlçe merkezimizdeki kurban atıklarını ekiplerimiz toplayacak merkez dışı mahallelerimizde ise kurban kesimleri sonrası kullanmak üzere belirlediğimiz bölgelere atık çukurlarını açıyoruz. Bayramın 2. günü öğleden sonra ekiplerimiz tarafından bu çukurlar kapatılacak. Ayrıca vatandaşlarımızdan rica ediyorum kurban atıklarını lütfen bu çukurlara atsınlar. Şimdiden tüm hemşehrilerimin ve sizlerin kurban bayramını kutluyorum. Hayırlı Bayramlar” dedi.

Çözümün Merkezi Bayramda Da Hizmette

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada ise “Bayram boyunca vatandaşlarımız yaşayacakları tüm olumsuz durumlarda bayramın her günü ‘444 5403’ numaralı çağrı merkezinden, ya da ‘0555 888 54 03’ numaralı WhatsApp hattından destek alabilirler” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184