Kurban Hazırlıkları Tamam

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kurban Bayramında toplu kurban kesimi yapacak olan kesimhane sahipleri toplantı yaptı.

Kurban Hazırlıkları Tamam


Hendek Belediyesi ve Hendek Müftülüğü ekipleri, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince çalışacaklar.
Hendek Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Kemal Atala, Toplum Sağlığı Müdürlüğünden Denis De Asis, Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğünden Veteriner Recep Ali Aydın, müftülük görevlileri, kesimhane sahipleri ve kasaplar katıldı.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kesimhane sahipleriyle yaptığı toplantıda eksikleri değerlendirerek kesimhane sahiplerinin sorunlarını dinledi.

Rahat, Sağlıklı ve Huzurlu Bayram

Uzun bir süredir kapalı olan Hendek Belediyesi Mezbahanesi’nin gerekli bakımları yapılarak kurban bayramında hizmet vereceğini söyleyen Başkan Turgut Babaoğlu, Vatandaşların kesimhanelere yönelmeleri hem çevre temizliği açısından büyük önem taşıyor hem de vatandaş yapılan uygulamadan memnun oluyor. Sizlere kurallara uygun olarak kesim yaptığınız için ve çevre temizliğine katkıda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum.

İlçemizde mezbahane ile ilgili bir sorun var, bunu hepiniz biliyorsunuz. Belediye olarak bunu çözebilmek için arkadaşlarımızla 2 farklı proje konusunda çalışıyoruz, önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağız. Yine hayvan pazarının gününün değişmesi ile ilgili sizlerden gelen bir talep var, bunu da sizlerle istişare ederek netleştireceğiz. Hemşehrilerimizin rahat, sağlıklı ve huzurlu bayram geçirebilmeleri için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz dedi.
444 54 03

Toplantıda, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Uzman Hemşire Deniz De Asis’te tüberküloz, kisthidatik gibi hastalıklar hakkında kesimhane sahiplerini bilgilendirdi.

Hendek Belediyesi, Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Hendek Müftülüğü ekipleri, vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için bayram sürecince çalışacaklar. Vatandaşlar 444 54 03 nolu telefondan Hendek Belediyesi Beyaz Masa’ya ulaşabilirler.


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184