Kuyumcular Bir Hafta Kapanıyor

Hendek’te Kuyumcular koronavirüs tedbirleri kapsamında bir hafta kapalı olacak.

Kuyumcular Bir Hafta Kapanıyor


Sakarya Sarraf Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği (SAKUYDER) koronavirüs tedbirleri kapsamında iş yerlerinin bir hafta kapalı tutulacağını açıkladı.

Dernekten basın kuruluşlarına gönderilen açıklamada, “Dünyada ve Ülkemizde yaşanan koronovirus salgını (COVID 19) nedeni ile işyerimizde konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin ve personelimizin sağlığını önemsiyoruz.

Sağlık yetkililerinin aldığı tedbirler ve Sayın Cumhurbaşkanımızın evinizden çıkmayın yönlendirmeleri doğrultusunda ilimizdeki idari yönetimlerle yapılan istişareler sonucunda Kuyumcular Derneği yönetimi olarak üye işyerlerinin 23 Mart ve 30 Mart 2020 tarihleri arasında kapatma kararı tavsiye niteliğinde alınmıştır.

Bu süreçte İstanbul’da bulunan tedarikçilerde kapalı olacağı için, piyasada asılsız ve fahiş fiyatlar oluşabilir. Derneğimiz kapalı olacağından bu fiyat farklılıklarına müdahale şansımız olamayacağı için bu fiyat farklılıklarından derneğimiz sorumlu olmayacaktır.

Vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi ve sağlıklı fiyat bilgisi için derneğimizin GSM numarası olan 0541 274 7121 numaralı telefonundan ve whatsap hattından bizlere ulaşabilir, Derneğimizin web sitesi www.sakuyder.org.tr adresimizden fiyatları güncel olarak takip edebilirler.

Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günler dileriz” ifadelerine yer verildi.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2020, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184