LYS İÇİN HENDEK’TEN ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 17-18 Haziran da yapılacak olan LYS sınavına Adapazarı Merkezinde ve Esentepe Kampüsü’nde girecek öğrenciler için iki gün boyunca sabah saat 07.30 da Hendek Çarşı Merkezi’nden ücretsiz araç kaldırılacağını söyledi. Başkan Püsküllü, üniversite sınavına katılacak olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

LYS İÇİN HENDEK’TEN ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK


17- 18 Haziran Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı’nda öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  “ Sevgili öğrenciler, geleceğimizi emanet edeceğimiz siz gençlerimizin, büyük bir azimle çalışıp hazırlandığınız LYS sınavında başarılı olacağınıza inancım tamdır. Sizler için önemli bir dönüm noktası olan bu sınav üniversite için büyük bir adımdır. Yapmanız gereken tek şey heyecana kapılmadan sınavdan başarı ile çıkmaktır. Hepinize başarılar diliyorum“ Dedi.

 Araç Kalkacak

 Başkan Püsküllü, 17-18 Haziran’da Sakarya Merkez ve Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü’nde LYS sınavına girecek öğrenciler için Hendek Çarşı Merkezi’nde sabah saat 07.30’da ücretsiz araç kaldırılacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184