Mahalleli İstedi, Başkan Kayıtsız Kalmadı

Kuran Kursu projesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun desteğiyle gerçeğe dönüştü.

Mahalleli İstedi, Başkan Kayıtsız Kalmadı

Köprübaşı sakinlerinin el birliği içinde başlattıkları Kuran Kursu projesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun desteğiyle gerçeğe dönüştü.

Belediye arazisinin tahsis edilmesiyle yapımı başlanan Kuran Kursu inşaatının malzemeleri vatandaş tarafından alınırken; proje, temel, kazı ve işçilik desteği belediye tarafından sağlanıyor.

Babaoğlu’ndan tam destek

Hendek Belediyesinin vatandaş desteğiyle yaptığı hizmetlere bir yenisi ekleniyor. Belediye-Vatandaş iş birliğinin en güzel ve son örneği Köprübaşı Mahallesinde hayat buluyor. Yusuf Ziya Cami yanında bulunan belediyeye ait araziye 3 sınıftan oluşan Kuran Kursu inşa edilmesi için çalışmalar başladı. Mahallelerine Kuran Kursu kazandırmak isteyen vatandaşların el birliği içinde imece usulü başlattıkları projeye Hendek Belediyesi tam destek veriyor. Başkan Turgut Babaoğlu’nun kararıyla arazi tahsisi yapılan Kuran Kursu binası için proje, dolgu, kazı ve işçilik desteği belediye tarafından sağlanıyor.

Vatandaşlardan teşekkür

Vatandaşlar belediyenin vermiş olduğu destekten son derece memnun olurken, Başkan Babaoğlu’na destekleri nedeniyle teşekkür etti. Hendek Belediyesinden ise konuyla ilgili yapılan açıklamada, Belediyemize ait arazide vatandaşlarımızın dişinden tırnağından arttırarak mahallesine kazandırmak istediği Kuran Kursu’nun yapımı için desteğimizi esirgemiyoruz. Vatandaşlarımıza yardımlaşma ve güzel iş birliği nedeniyle teşekkür ediyoruz. Çalışmaların imkanların el verdiği ölçüde tamamlanarak Kuran Kursunun bir an evvel hizmete alınmasını hedefliyoruz denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184