MBD HENDEK TEMSİLCİLİĞİ AHISKA TÜRKLERİNİ UNUTMADI

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Ahıska Sürgününü andı.

MBD HENDEK TEMSİLCİLİĞİ AHISKA TÜRKLERİNİ UNUTMADI


Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği ‘Rus Mezalimi ve Ahıska Sürgünü’ başlıklı konferansı ile Ahıska Türklerini andı.

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendke Temsilciliği'nin Hendek Ticaret Merkezinde bulunan Bİnasında gerçekleşen Konferans, Aziz Vatanımızın müdafaasında ve Milletimize olan sadakatin nişanesi olarak rütbelerin en yükseği olan Şehadet ile Şereflenmiş Şehitlerimizin ve sürgünde vefat eden Soydaşlarımızın ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Konuşmacı olarak Uluslararası İlişkiler Uzmanı Bünyamin Halit Küskü ve Araştırmacı-Tarihçi Anılcan İşler’in katıldığı ‘Rus Mezalimi ve Ahıska Sürgünü’ başlıklı Konferansta soydaşlarımızın Rus mezalimi altındaki çileli sürgün hayatı ve tarihsel süreç içerisinde konulu başlıklar yer aldı.
Konferans öncesi Milli Birlik ve Düşünce Derneği’nin önemi hakkında konuşan Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, konferans sonrası, İslam için Devlet, Devlet için Millet, Millet için ben düsturuna sahip olan gençlerimizin ve genç yürekli Hendekli vatandaşlarımızın ders alınması gereken ve geleceğimize ışık tutacak tarihsel bilincimizi artırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu ve benzeri programlarımızın yanı sıra eğitim ve kültür alanlarında gerçekleşecek olan aktivitelerimiz artarak devam edecektir diye konuştu.
Beşikçioğlu, yaptığımız ve yapacağımız faaliyetleri tüm Hendek Gençliği "Hendek MBD" Facebook sayfasından beğen butonuna basarak takip edebilirler ve faaliyetlerimize ortak olmak için bizlerle iletişime geçebilirler dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184