MBD’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliğinden Kan Bağışı programına destek.

MBD’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK


Vatanıma Kanımız Feda sloganı ile birlikte Hendek Muammer Sencer Caddesi üzerinde bulunan Kızılay Kan Bağış noktasına gelen Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçoğlu, Yönetim Kurulu ve Dernek Üyeleri Kan Bağışı kampanasına destek verdi.

Kan Bağışının ardından açıklama yapan Dernek Başkanı Beşikçioğlu, MBD Hendek Temsilciliği olarak hem kan bağışına destek vermek hem de toplumun daha duyarlı olmasını sağlamak amacıyla Kızılay Bağış noktasına gelerek Kan bağışında bulunduk. Kan Bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Beşikçioğu tüm Vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz diye konuştu.

Vatandaşların gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı, Kanın kaynağı insandır. MBD Hendek Temsilciliği Yönetimi ve Üyelerinin buraya gelerek kan vermeleri, biz gönüllü çalışanlara güç vermiştir. Ben bütün çalışanlar adına, bu duyarlı davranışlarından ötürü Dernek Yönetimi ve Üyelerine çok teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184