MEBDER HENDEK’TE ŞUBE AÇTI

Milli Eğitimciler Birliği Derneği (Meb-Der) Hendek Şubesini açarak Hendekte hizmete hazırız dedi.

MEBDER HENDEK’TE ŞUBE AÇTI


Genel merkezi Sakarya da olan  derneğin genel Başkanı Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdür yardımcı Murat Mengen’dir. Milli Eğitimciler Birliği Derneği  ilk şubesini Hendek te açılarak  geçtiğimiz günlerde faaliyete başladı.

Meb-Der  Hendek Şube başkanı  Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu Müdürü Abidin  Dayıoğlu oldu. Yönetim Kuruluna  Yeşilyurt  Lisesi Müdürü  Alaattin Gülmez  ve Öğretmen  Evi Müdür Yardımcısı  Erkan Güleryüz seçildi  .Şu anda 92 üyeden oluşan üyelerin hepsi Hendek’te görev yapan öğretmenlerden oluşmakta ve üye çalışması hızla devam etmektedir.

Hendek te açılan Meb-der Derneğine  Meb-der genel Başkanı  Murat Mengen kuruluş dosyalarını getirerek teşekkür ziyareti gerçekleştirdi ve  derneğe ziyarette birde hediye  takdim etti.

 Derneğin Amacı önce ahlak ve maneviyat çizgisinde ve Fiilen Eğitim ve öğretim kadrolarında hizmet veren ,vermiş olan veya hizmet verme niteliğine sahip olan eğitimcilerin, öğretim görevlilerin, öğretmenlerin maddi ve manevi  imkanlarını bütünleştirerek ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasına ,gelişmesine, gençlerimizin bütün insanlığa örnek nesiller olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak, mesleki ve her türlü dayanışmayı ,yardımlaşmayı geliştirmek ,tecrübeleri paylaşmak ,varlıklı hayırsever insanlarımızın kaynakları ile eğitim, camiasının bilgi ve tecrübelerini buluşturarak hayra vesile olmak, eğitim mensuplarının bilgi, görgü ve genel kültürlerini artırmak ,özel ihtisas sahibi eğitimcilerin yetiştirilmesine yardımcı olmak ve ülkemizin her zaman muhtaç olduğu maddi manevi eğitimine tüm imkanlarını kullanarak destek olmak ,milli manevi değerlerimizin korunması için her türlü faaliyette bulunmak ,benzer hassasiyetlere sahip dernek ve vakıflarla paylaşmak ve Milli manevi kültürel ahlaki değerlere bağlı bir toplum oluşturulmasına katkıda bulunmaktır.

Hizmetlerine çok geniş hizmet anlayışı içinde yaklaşan derneğin temel anlayışı İnsanlara faydalı işlerde bulunmaktır.

Meb-Der Hendek  başkanı Abidin Dayıoğlu  derneğin amacının ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını ,eğitim öğretimlerine katkı sağlamak ve ülkemizin sağlıklı geleceği için yapılması gereken  her şey olduğunu belirterek hendeğimizde görev yapan tüm öğretmenlerimizi derneğimize bekliyoruz dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184