Meclis Üyesinden İlçe Başkanına Kınama

Ak Parti Hendek Belediye Meclis Üyesi, Ak Parti Hendek İlçe Başkanını kınadı.

Meclis Üyesinden İlçe Başkanına Kınama


Ak Parti Hendek Belediye Meclis Üyesi Cemil İşnel, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal hakkında kınama mesajı yayınladı.
Kedisine ait sosyal medya hesabından “Kınama” başlığı ile Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle kınama mesajı yayınlayan İşnel, Baykal’ın yaptığı paylaşım için “yaptığı şovmenliği esefle kınıyorum” ifadelerine yer verdi.

İşnel’in sosyal medya hesabından yayınladığı o kınama mesajı;

KINAMA;

Ailemizin büyüğü kıymetli Babamız Yaşlılık Psikolojisi ile içinde bulunduğumuz virüs ortamında bizimde işimizde olmamız nedeniyle panik durumu yaşayıp ilaç istemek için İlçe Kaymakamlığı ve Sakarya Milletvekilini aramış onlarda İlçe Başkanına durumu iletmiş.

Ak Parti İlçe Başkanı da bizlere haber vermek yerine bu durumu şova çevirerek sosyal medyada reklam yapmış ve ricalarımıza rağmen paylaşımı kaldırmamış ve şahsımı kasıtlı olarak, bu zor günlerde Babası ile ilgilenmeyen birisi konumuna düşürmüştür.

Ben Hendek İlçemizin İHH Temsilcisi olarak İlçemizin bütün mağdurları ile ilgilenmeye çalışıyorum. İlçe Başkanımıza gerçek mağdurları bularak daha doğal ve gerçekçi yardımlarda bulunmasını tavsiye ediyor, yaptığı bu şovmenliği esefle kınıyorum.
Siyasete koronavirüs bulaştı

İşnel’in yaptığı paylaşım sonrasında Vatandaşlar koronavirüs Siyasete’de bulaştı ifadelerine yer verirken, Baykal’ın yaptığı paylaşımın sosyal medyadan kaldırıldığı, İşnel’in kınama paylaşımına ise birçok kişi tarafından yorum yapılması gözlerden kaçmadı.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2020, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184