MECLİS YENİ BELEDİYE BAŞKANINI SEÇMEK İÇİN PAZARTESİ TOPLANIYOR

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin görevinden istifa ederek Milletvekili A. Adayı olmasının ardından boşalan makama Belediye Başkanı seçmek için Meclis Pazartesi günü saat 14:00’da toplanıyor.

MECLİS YENİ BELEDİYE BAŞKANINI SEÇMEK İÇİN PAZARTESİ TOPLANIYOR


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin Milletvekili A. Adayı olmasının ardından boşalan Belediye Başkanını belirlemek için Hendek Belediye Meclisi 5393 sayılı kanunun 45.maddesi gereği  Pazartesi günü saat 14:00’da toplanarak Başkanlık seçimi yapılacak.

AK Parti Kanadında geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çağrılan Şenay Sakal ve İrfan Püsküllü Ankara’ya çağrılarak görüşmeler yapıldı. Henüz aday açıklaması yapılmazken Pazartesi günü gerçekleşecek Meclis Toplantısına AK Parti Genel Merkezinden iki gözetmenin de Başkanlık seçiminin yapılacağı Meclis Toplantısına katılacağı ve adayın da Pazartesi günü açıklanacağı gelen duyumlar arasında yer alıyor.

, AKP’nin alacağı tavıra göre hareket edileceği ve gösterecekleri tavır doğrultusunda hareket edecek olan Hendek Belediye Meclisinde 9 sandalyesi bulunan MHP kanadı çeşitli olasılıkları değerlendirecekleri gelen duyumlar arasında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184