MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN DUA ETTİLER

Türk Askerinin Suriye’nin Afrin kentine düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında Ülkücüler harekete geçti.

MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN DUA ETTİLER


Ülkü Ocakları Genel Merkezinin Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlediği program da Sakarya’da Ülkücüler Fetih suresi okuyarak Afrin harekatında bulunan Mehmetçiğimiz ve tüm şehitlerimiz
için dua ettiler.

Sakarya genelinde ve Hendek Ülkü Ocakları Vakfında Fetih suresi okundu.Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, MHP Yönetim Kurulu üyeleri ve genç ülkücülerin hazır bulunduğu programda Fetih suresinin okunmasının ardından Ülkücüler Afrinharekatında olan Türk ordusu için dualar ederek zaferler nasip etmesini Yüzce Allah’tan niyaz ettiler.

YA RABBİM BİZLERE YİNE ZAFERLER NASİP ET

Fetih suresinin okunması ve duaların edilmesinin ardından Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk“Vatanımızın güvenliği için Suriye'nin Afrin bölgesine giren Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Allah yardımcısı olsun. Yüce Allah’ım Fettah İsminin Hürmetine Kelime-İ Tevhidin Hürmetine bizlere yine zaferler nasip et

Rabbimizin büyük zaferler bahşettiği bu yüce milletin evlatlar,bugünde dört bir cephede Türklük ve İslam düşmanlarına karşı mücadele vermeye devam ediyorlar.Yedi düvelin dün olduğu gibi bugünde vatanımız ve dinimiz üzerinde kurdukları hain planlara karşı imanla cesaret ve yüreklilikle zafere ve şehadete koşuyorlar.

Bizlere Malazgirt’te Alparslan İstanbul’da Fatih nasıl düşmana kafire karşı durduysa onlardaki imanla azimle küffara karşı durmayı nasip eyle ya rabbim.

Bütün dünya bilmelidirki ülkücü hareket başbuğun izinde lider devlet bahçelinin emrinde vatanımız milletimiz dini İslam için gerekirse binlerce Ülkücü Kerkük’te, Afrin’de,  Membiç’te ve Kandilde hainlere dünyayı dar edecek türkün gücünü gösterecek iradeye ve güce sahiptir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Allah türkü korusun ve yüceltsin” dedi.



Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184