Meydan Onlara Kaldı

Hendek’te 65 yaş üzeri Vatandaşlar uzun süre sonra bugün ilk defa sokağa çıktı.

Meydan Onlara Kaldı


65 yaş üzeri Vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı kararı alındığından bu yana evde olan Hendekli Vatandaşlar bugün ilk defa sokağa çıkarken, İlçe genelinde renkli görüntüler oluştu.
Hendek’te uzun zamandır sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde yasağa uyan 65 yaş üzeri Vatandaşlar soluğu Caddeler, Sokaklar ve Parklarda aldı.
Güzel havanın tadını çıkardılar

Havanın güzel olması nedeniyle bazı Vatandaşların İlçe merkezinde, basılarının Uludere çayı kenarında yürüyüş yaptığı görünürken, sosyal mesafe kuralına uyan ve maskeleri ile dolaşan Vatandaşlar bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Böyle olacaksa bir daha çarşıya gelmem

Uzun süredir sokağa çıkamayan ve çok sıkıldıklarını ifade eden Vatandaşlar, neredeyse 2 aydır evlerdeyiz, mecburiyetten evlerimizde kaldık. İzin verilmesi güzel ama hiçbir yer açık değil. Sokağa çıkmak iyi geldi ayaklarımız açılıyor, yürüyor hava almış oluyoruz. Havaların da sıcak olması bizim için avantaj. İnşallah devamını bekleriz. 50 gündür evlerde bayağı zorlandık. Bu izin bizlere de iyi geldi ifadelerine yer verirken, çarşı ve meydanın boş olmasına atıfta bulunan bir Vatandaşın “bu çarşı böyle kalacaksa ben bir daha bu çarşıya gelmem” ifadeleri yüzlerin gülmesine neden oldu.


Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2020, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184