MHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ' YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN

MHP Hendek belediye meclis üyeleri Hakkari’de şehit olan 3 askerimiz için taziye mesajı yayınladı.

MHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ' YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN


MHP Hendek belediye meclis üyeleri adına açıklama yapan basın sözcüsü Yaşar Aygüneş şu ifadelere yer verdi ” Tek amaç ve gayeleri vatan savunması olan Mehmetçiklerimize  yapılan bu kahpe ve alçak saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu saldırıyı gerçekleştiren şerefsizler iyi bilmelidir ki bırakın bu vatanı bölmek, bir çakıl taşını dahi alamayacaklardır. Bu hainler akıttıkları şehit kanlarında boğulmaktan kurtulamayacaktır.

Memleketimizi idare eden siyasi iktidarın derhal kendine çeki düzen vermesi ve açılım denen yıkım projesinden vazgeçmesi gerekmektedir. Tek gayesi memleketi idare etmek olan siyasiler bu görevlerini layığı ile yapmak ve vatan savunmasını birilerinin insafına terk etmemek zorundadırlar. Şayet bu yıkım projesindeki ısrarlarında devam ederlerse ve memleketimize bir zeval gelirse bunun hesabını yüce Türk milletine veremezler.

Bu duygu ve düşüncelerle şehit olan askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Şehitlerimizin yakınlarının ve Yüce Türk milletinin başı sağ olsun.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184