MHP HENDEK HEMŞİRELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm Hemşireler günü nedeniyle Hendek Devlet Hastanesinde görev yapan hemşireleri ziyaret ederek çiçek takdim etti.

MHP HENDEK HEMŞİRELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm, Hemşireler günü nedeniyle Hendek Devlet Hastanesine giderek tüm birimlerde görev yapan hemşirelere çiçek takdim ederek günlerini kutladılar.

Hemşireler böyle güzel bir günde hatırlanmanın mutluluk verici olduğunu ve ilk kez çiçek aldıklarını söyleyerek Babaoğlu, Görüm ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
Babaoğlu ve Görüm Hemşireler günü nedeniyle yayımladıkları mesajda, Hemşirelik mesleği, temelinde insan sevgisi şefkat bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Tıp biliminin ilerlemesi ile önemli mesleki aşamalar kaydederek günümüze gelen hemşirelik mesleği  sağlık sisteminin de vazgeçilemez bir unsuru haline gelmiştir.

Bu mukaddes rolü üstlenerek sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin  “12 Mayıs Hemşireler Günü”nü tebrik eder sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz ifadelerine yer verdiler.


Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184