MHP İL BAŞKAN YARDIMCISINDAN SEMİNER

MHP Sakarya il başkan yardımcısı Halil Hakan Oturak Hendek Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek Nasıl Bir Teşkilat konulu seminer verdi.

MHP İL BAŞKAN YARDIMCISINDAN SEMİNER


MHP Sakarya il teşkilatı ARGE ve Propagandadan sorumlu il başkan yardımcısı Halil Hakan Oturak, Hendek Ülkü Ocaklarında her hafta düzenlenen Kuran-ı Kerim gecesine katıldı.

Geceye MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Vural Tutkun, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, Asenalar ve genç ülkücüler katıldı.

Oturak Okunan Kuran-ı Kerim ve dua sonrası Nasıl bir Teşkilat? Konulu seminer verdi.
Nasıl bir teşkilat konulu seminer veren MHP İl Başkan Yardımcısı Halil Hakan Oturak Ülkücü hareketin geçirdiği bu zor günleri atlatmanın tek yolunun teşkilat olmaktan geçtiğini belirtti.

Nasıl bir teşkilat olmamız gerektiği üzerine yaptığı açıklamada, teşkilatımızın beslendiği kaynağın ülkü ocakları olduğunu  ülkü ocaklarındaki gençlerimizin göğüslerinde yüce Allah tarafından koyulan iman, yüreklerinde efendimizden (s.a.v) öğütlenmiş bir ahlak, omuzlarında atalarımızdan yadigar bir sorumluluk olduğunu ve tüm maddi imkânsızlıklara, yerel ve küresel güçlerin tüm yıpratma, itibarsızlaştırma, bölme ve yok etme çalışmalarına rağmen mücadeleyi asla bırakmamaları gerektiğini ifade etti.
Türk tarihinden verdiği örneklerle gençlerin yürek tellerine dokunan il başkan yardımcısı Halil Hakan Oturak, teşkilat olmanın gereklerini yerine getirdiğimizde,

Veremeyeceğimiz bir mücadele,

Engel olamayacağımız bir kötü plan,

Elimizi uzatamayacağımız bir mazlum,

Elini kıramayacağımız bir hain,

Kazanamayacağımız bir gönül,

Başarılı olamayacağımız bir seçim,

Veremeyeceğimiz bir hesap olmayacaktır.

Diyerek bütün dava arkadaşlarımızı teşkilatlarımıza ilk günkü duygularımızla sahip çıkmamız ve birlik beraberlik içinde olmamız gerektiği konusunda çağrıda bulundu.

Halil Hakan Oturak söyleşi sonunda Hendek Ülkü Ocakları başkanı Süleyman Kalk'a bozkurt ve üç hilal olan bir tablo hediye etti.
 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184