“MHP Kazanırsa Sakarya Kazanır”

MHP Hendek İlçe Teşkilatı tarafından, Alparslan Türkeş Parkı içinde bulunan Sürpriz Kafe’de Hendekli basın mensuplarıyla buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

“MHP Kazanırsa Sakarya Kazanır”

Toplantıya katılan Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu, Cumhur İttifakının sandıkları patlatacağını söylerken; MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ise, “MHP kazanırsa Sakarya kazanır” sözleriyle gündeme dair değerlendirmeler yaptı.

 Babaoğlu: Zaferle Çıkacağız

Düzenlenen toplantıya MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ile Hendekli basın mensupları katıldı. Basın mensuplarına katılımları nedeniyle teşekkür ederek söze başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “14 Mayıs seçimlerine çok az bir süre kaldı.

 Biz öncelikle Cumhurbaşkanımızı rekor oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçmek ardından MHP’nin mecliste en yüksek düzeyde temsil edilmesini sağlayacak başarıya ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tek hedefimiz şuan Cumhur İttifakımızın sandıktan zaferle çıkmasıdır. Allah’ın izniyle bunu başaracağız” dedi.

Namlı: Milletimiz Cumhura Güveniyor

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehrimizin her yerinde tüm adaylarımız sahada. Hendek’te yoğun çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Çok şükür hemşehrilerimizin Cumhur İttifakına verdiği destek bizleri mutlu ediyor. Milletimiz MHP’ye ve Cumhur İttifakına güveniyor. Tüm adaylarımız ve tüm teşkilatımızla zafere kenetlenmiş durumdayız. Tüm vatandaşlarımızı 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde sandığa giderek oy kullanmaya, Cumhur İttifakına destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

Aygüneş: Her Birimiz Birinci Sıraymış Gibi Çalışıyoruz

MHP Sakarya Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş ise, “Bu davanın bir neferi olarak elimizden geldiği kadar sıralamaya takılmadan sadece başarılı olmak adına mücadele ediyoruz. Bu sen ben seçimi değildir. Cumhur İttifakının başarılı olmasından başka bir için bir yol yoktur. 8 adayımızda her biri 1’nci sıra adaymış gibi kardeşlik hukuku içinde azimle MHP’nin başarısı için çalışıyor” ifadelerine yer verdi. Aygüneş ayrıca basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

Alkaş: Sakarya Yanımızda

Son olarak konuşan MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ise, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya Cumhur İttifakının yanındadır. MHP’nin başarılı olması ve Cumhur İttifakının zaferi adına çalışmalarımız devam ediyor. MHP’nin başarısı, yani mecliste daha çok temsil edilmesi demek daha çok bu memlekete hizmet demektir. Bugün Hendek’teyiz. Burada teşkilatımızın ve belediyemizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. MHP bu memleketin çimentosudur, özüdür. Sayın Milletvekilimiz Muhammed Levent Bülbül’ün Sakarya için çabalarına, ülkemiz için gösterdiği mücadeleye hepiniz şahitsiniz. Bu hizmetler, bu çalışmalar ve burada Belediyemize yönelik gösterdiğimiz desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Gündemle İlgili Konuştu

Alkaş yine basın mensuplarından gelen güncel konular ve seçim çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Alkaş muhalefete yönelik sert sözlerle yüklenirken , “Kendilerini anlatamayanlar farklı gündemlerle vatandaşımızı yanıltmaya çalışıyor. Milletimiz zaten onlara da prim vermiyor” dedi. Karşılıklı sohbet havasında devam eden toplantı basın mensuplarıyla yapılan fotoğraf çekimiyle son buldu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmutbeyli
Mahmutbeyli - 12 ay Önce

Selamünaleyküm arkadaşlar.Başkanımız MHP ye oy vermeye elimiz varmıyor 3-5 oy salacağız diye bayrak düşmanı Ali Gaffar OKKAN’nım katilleri ile yan yana geldiniz ya bu kabul edilecek bir şey değil bumu hazmedemiyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184