MHP SEL BÖLGESİNDE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

MHP İl Teşkilatı, Hendek İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Kargalı Hanbaba ve Kargalı Yenimahalle’de hasar gören evleri ve tarım arazilerini gezdiler.

MHP SEL BÖLGESİNDE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ


MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve MHP Hendek Belediye Başkan Adayı olan Turgut Babaoğlu Kargalı Hanbaba ve Kargalı Yenimahalle de selde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Selde zarar gören vatandaşları ziyaret eden MHP Heyeti vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sorun ve taleplerini dinlediler. Vatandaşlar sorun ve taleplerini anlatarak selde çok büyük zarar gördüklerini belirterek özellikle mahalleden geçen dere’nin ıslahının yapılmasını istediler.

Yıllardır Dere’nin ıslahının yapılmadığını söyleyen vatandaşlar, yetkililerden buna biran önce çözüm bulmalarını istediler. Bir vatandaş Belediye yetkililerine daha önce dilekçe ile başvurarak karayolu kenarından geçen kanal için büz talep ettiklerini ancak Yetkililerin buna kayıtsız kaldıklarını söyleyerek tepkisini dile getirdi.

MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül ve beraberindekiler vatandaşların sorun ve talepleri doğrultusunda hareket edeceklerini ve takipçisi olacaklarını söyleyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.








Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184