MİLLİ EĞİTİM VE KIZILAY İŞBİRLİĞİ İLE HALEP’E YARDIM

Hendek’te bulunan Okul ve Kurumlardan toplanan ayni ve nakdi yardımlar Kızılay eliyle Halep’e ulaştırılacak.

MİLLİ EĞİTİM VE KIZILAY İŞBİRLİĞİ İLE HALEP’E YARDIM


Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile Halep'e yönelik yardım kampanyası kapsamında Hendek’teki Okullarda bulunan İdareci, Öğretmenler ve Öğrencilerin katkılarıyla toplamda 44.576.70 TL nakdi ve ayni yardım toplandı.
Toplanan nakdi yardımlar Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürlerinin katılımıyla düzenlenen programda, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan tarafından Hendek Kızılay Şube Başkanı Sami Bağdatlı’ya teslim edildi.

Temsili yardım çekini Bağatlı’ya teslim eden Kaymakam Burhan, kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek, önemli olan yardımın büyüklüğü ve küçüklüğü değil, önemli olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Okullarımızın ve İnsanlarımızın bu dram karşısında gösterdiği hassasiyettir diye konuştu.
Hendek Kızılay Şube Başkanı Sami Bağdatlı, yardım kampanyasına destek veren Hendek Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve destek veren herkese teşekkür ederek Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’a plaket takdim ederek Kızılay’ın Hendek’teki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Kızılay Sakarya Şubesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolünün ardından Hendek Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okul ve Kurumlardan sağlanan ayni ve nakdi yardımlar Kızılay eliyle Halep’e ulaştırılacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184