MOLLA TAHİROĞULLARI SÜLALESİ BAYRAKTEPE’DE BULUŞTU

Hendek Pınarlı mahallesinin köklü ailelerinden olan Molla Tahiroğulları sülalesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde yemekte bir araya geldi.

MOLLA TAHİROĞULLARI SÜLALESİ BAYRAKTEPE’DE BULUŞTU


Hendek ve ilçe dışında yaşayan Kalk soyadını taşıyan Molla Tahiroğulları sülalesi bu yıl ilkini düzenledikleri kaynaşma ve buluşma toplantısında Bayraktepe Sosyal tesislerinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

Bayraktepe sosyal tesislerinde bir araya gelen Molla Tahiroğulları sülalesinin önde gelen isimlerinin de katıldığı Kaynaşma ve buluşma toplantısında akrabalar bol bol hasret giderme imkanı buldu.
Molla Tahiroğulları sülalesinin büyüklerinden Sacide Pehlevan, Kenan Kalk, Hüseyin Kalk ve Muammer Kalk geleneksel hale gelmesini düşündüğümüz akrabaların kaynaşma ve buluşma toplantısında sülalemiz bireyleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Gençlerimiz bu geleneği sürdürerek yıllarca bu toplantıların sürmesini temenni ediyoruz” diyerek bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
Yenilen yemeğin ardından Molla Tahiroğulları sülalesi bol bol sohbet ederek hasret giderdiler ve buluşmaların geleneksel hale gelmesi dileklerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184