Moss Kafe’den Harekata Destek

Moss Kafe ve Restoran, mili duyguları harekete geçirecek marşlar ve şarkılar çalıyor.

Moss Kafe’den Harekata Destek


Bahar Kalkanı Harekâtına destek vermek, Milli duyguları kabartmak, Milli birliğin sağlanmasına destek vermek amacıyla Moss Kafe ve Restoran'da, mili duyguları harekete geçirecek marşlar ve şarkılar çalıyor.

Harekata marşlı destek

Moss Kafe ve Restoran İşletmecisi Osman Güney aldıkları bu kararla ilgili yaptığı açıklamada, şanlı Türk Ordusu, Vatanımızı tehdit eden unsurlardan kurtulmak için, Suriye bölgesine Bahar Kalkanı Harekâtı başlattı. Kahraman Mehmetçiklerimize kurulan kahpe ve sinsi tuzaklarla Şehit ve Gazilerimiz oluyor. Şehit ve Gazi haberlerini aldığımız günler yaşıyoruz. Şehit ve Gazi kanlarıyla sulanan topraklar üzerinde yaşıyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Millet olarak milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz. Türk Milleti yüreğinde taşıdığı imanla, yüce Allah'ın yardımıyla bu zorlu günleri aşacaktır. Biz de Moss Kafe ve Restoran olarak, Milli duygularımızı kabartmaya yardımcı olmak için, işletmemizde Milli duyguları coşturan marşlar ve şarkılar dinletiyoruz diye konuştu.

Müşteriler memnun

Müşterilerin bu karardan memnun olduğunu ifade eden Güney, Allah Türk Ordusunu muzaffer eylesin. O ordu ki Hz. Muhammed’in ordusu, o odu ki Şehidini Allah’ın cennetiyle müjdelediği ordu diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184