Müdahale Ederseniz, Müdahale Ederim

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıda önemli mesajlar verdi.

Müdahale Ederseniz, Müdahale Ederim


31 Mart’ta yapılacak olan Tüm Muhtarlar Derneği Kongresinin şimdiden hayırlı olmasını dileyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kongre öncesinde önemli ve net mesajlar verdi.

Hiçbir dahlim yok

Kongre atmosferinde şahsım adına şunu destekliyormuş, bu adayı çıkartmış, onu çekmiş, bunu çıkartmış bilmem ne yapmış diye kulağımıza bazı kelimeler geliyor diyen Babaoğlu, benim hiçbir adayın çıkmasında ya da çekilmesinde hiçbir etkim ve dahlim yok.

Kararınıza saygım var

Emin olun, olsa hiç kimseden çekinmem, net bir şekilde de ortaya çıkar adam gibi konuşurum. Öyle bir derdim yok. Ben Muhtarlarla ve Muhtarlar Derneği Başkanı kim seçilecekse onunla çalışırım. Sizin vereceğiniz karaya karara saygım var.

Sizi temsil edecek kişiyi seçmek sizin hakkınız

Bununla ilgili benim ağzımdan hiçbir şey duyamazsınız. Abi şunu destekle ya da şunu destekle diye bir şey demem. Bu sizin kararınız. Kendinizi en iyi temsil edeceğine inandığınız, vakti ve sosyal durumu müsait olan, sonuçta burası bir temsil makamı. 91 Mahalle Muhtarının aynı anda bir yerde olma şansı yok. Zaman zaman bazı ortak toplantılarda olabilirsiniz belki ama aynı anda bir arada olma şansınız yok. Sizi temsil eden burada oturan kişidir. Sizi en iyi temsil edeceğini düşündüğünüz insanı seçmekte sizin hakkınız. Hepiniz bölgenize Siyaset yapmış, seçimlerle ilgili gerekli çalışmayı yapıp seçilmiş insanlarsınız. Bizim için değerlisiniz. Birbirinizi ya da birbirimizi sevmeyebiliriz ama birbirimize saygı duymak zorundayız. O yüzden bu konuya da aydınlık getirmek istedim.

Siyasilere mesaj

Basın mensubumuz aracılığıyla diğer Siyasi Partilere buradan mesaj gönderiyorum diyen Babaoğlu, bu ve bundan sonraki Dernek veya Sivil Toplum Kuruluşlarının seçimlerine, Siyasilerin müdahale etmemelerini rica ediyorum. Herhangi bir Siyasi Partinin bu Dernek seçimine müdahale ettiğini, bir taraf olduğunu duyarsam, aynı şekilde müdahale edeceğimi de buradan söylüyorum. Herkes kendi işinin başına, herkes kendi seçimini kendi yapsın diyerek sözlerini noktalarken, Babaoğlu’nun sözleri Muhtarlar tarafından alkışlarla karşılık buldu.

Toplantı sonunda Babaoğlu Kongre’de Aday olacak olan tüm Adaylara ve Muhtarlara başarılar diledi.


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 14:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
İhsan eliaçık
İhsan eliaçık - 4 yıl Önce

çok şükür adam gibi konuşan bir başkanımız var
seçilmeden önce sonuna kadar bbp diyordu şimdi mhp allah bilir yarın ne der

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184