Muhtar Pehlivan’dan Örnek Davranış

Hendek Gündoğan Mahalle Muhtarı çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırarak örnek bir davranış sergiliyor.

Muhtar Pehlivan’dan Örnek Davranış

Hendek Gündoğan Mahalle Muhtarı İsmail Pehlivan, Mahallede atıl durumda bulunan Köy konağı binasında tadilat yaparak bir köşesini kütüphane haline getirdi.

Çocukların boş zamanlarında Köy konağı içerisinde bulunan Kütüphanede bulunan kitapları okumaları sağlanırken aynı zamanda çocukların evlerinde okuması için de Kitap vererek Kitap okuma alışkanlığı kazandırılıyor.

Her şey geleceğimiz için

Mahallemizde bulunan Köy konağımızı tadilat yapmamızın ardından bir köşesine de Kütüphane yaptıklarını belirten Pehlivan, çocuklarımız oyun oynadıktan sonra kitap okuma alışkanlıklarını kazanmaları için kendilerine Kitap veriyoruz. Çocuklarımız kitaplarını okumayı bitirdiklerinde istedikleri kitabı seçerek evlerinde okuma fırsatı buluyorlar. Kitap okuma etkinliklerimiz devam edecek. Kütüphanemizde daha çok kitabın yer alması için tüm gayretimizle çaba sarf edeceğiz. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için ifadelerine yer verdi.

Mahalle sakinleri ise Muhtar İsmail Pehlivan’ın bu tutumu nedeniyle çocuklara güzel bir alışkanlık sağladığı için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2021, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz KIRIMLI
Yavuz KIRIMLI - 3 yıl Önce

Güzel konu ama keşke silahını gizleseydin yada dışarda biraksaydin. Normal mi şimdi bu çerçeve... Eğitim şart...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184