MUHTARLAR DERNEĞİ İŞADAMLARINI ONURLANDIRDI

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği tarafından Hendek Devlet Hastanesine alınan Katarak cihazına katkı sağlayan 4 İşadamı onurlandırıldı.

MUHTARLAR DERNEĞİ İŞADAMLARINI ONURLANDIRDI


Tüm Hendek Muhtarlar Derneği tarafından Hendek Devlet Hastanesine alınan Katarak cihazına katkı sağlayan Hendekli İşadamlarını onurlandırdı.

Tüm Hendek Muhtarlar Derneğinde gerçekleşen plaket törenine Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kavakçı, İşadamları, Hendek MHP Belediye Meclis üyesi Baha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüdaverdi Bahadır, MHP Belediye Meclis Üyesi, Güneyler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güney, MHP Belediye Meclis Üyesi işadamı Vural Tutkun ve Doğu Marmara İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek katıldı.
Teşekkür ediyoruz

Dernek Bşkanı İsmet İskefiyeli yaptığı açılış konuşmasında, Hendek Devlet hastanesinden yeni oluşundan dolayı bazı eksikliklerinin olduğunu düşünüyorduk, muhtar arkadaşlarla yaptığımız ziyaretlerde göz katrak ile ilgili sıkıntı olduğunu, bu cihazında Hendek Devlet Hastanesinde olmadığını, buranın Devletin Hastanesi olduğu, bizde Devletin temsilcileri olduğumuz için, bu Hastaneye katkı sağlayabilmek için, Hendek Muhtarları olarak bir kampanya başlattık, buna da biz öncülük ettik, ama buna çok büyük maddi olarak katkı sağlayan Hendekteki İşadamlarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız, müteahhitler en büyük katkıyı yaparak yaklaşık 70 Bin TL tutan bu cihazın 50 Bin TL'sini karşıladılar. Bu 4 arkadaşımıza biz Hendek Muhtarları olarak derneğimizde Kaymakamımız, Başhekimmimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz huzurunda birer plaket ile ödüllendirip üzerimize düşeni yerine getirmek için, bugün bur da toplanmış bulunuyoruz, Kaymakamımız bizi kırmadı kendisine çok teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.
Akbıyık'a öZel teşekkür

Konuşmasına devam eden İskefiyeli bir konuya da dikkat çekerek, bugüne kadar bize her konuda destek olan, kapısının ardına kadar açıp her konuda muhtarlarla beraber bizim işlerimizi görebilmek için, elinden gelen gayreti sarf ettiği için, son zamanlardaki servislerle ilgili sıkıntıları da Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile  bizzat bizim yanımızda görüşerek katkı sağlayıp bu işi de çözdüğü için, kendisine sizlerin adına Hendek halkı adına teşekkür ediyorum dedi.
Muhtarlardan fedakarlık bekliyoruz

Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, bende Muhtarlar Derneği Başkanımıza, Muhtarlarımıza ve İşadamlarımıza teşekkür ediyorum. Devletimin imkanları büyük. Hastanemiz yeni bir Hastane ve yavaş yavaş ihtiyaçlar gideriliyor. Sizlerin duyarlılığı hassasiyeti belki maddi olarak çok büyük bir şey değildir ama önemli bir katkı, ben çok teşekkür ediyorum. Tabi ki Hastanemiz çok güzel, gönül ister Doktor araç ve gereçleri ile bölgenin merkez Hastanelerinden biri olsun, inşallah bu yolda da ilerleneceğini ümit ediyorum. Birlik beraberlik olduğu sürece de her türlü sorunun düzeleceğini düşünüyorum diye konuştu.
Taşımalı sorunu için bende sizlerden bir şey isteyeceğim

Akbıyık, taşımalı eğitim sorunun çözümü için hep beraber gelmiştiniz bugünde biz buraya geldik, o gün sizin bizden bir isteğiniz vardı, bu günde ben sizden bir istekte bulunuyorum. Taşımalı yerler için sorun çözüldü şu an teklifleri alıyorlar, ancak daha önce taşınmayan yerleri veremedi Milli Eğitim Müdürlüğü ihale komisyonumuzca teklif alınıyor. Muhtarlardan ricam milli Eğitime bu konuda yardımcı olun. Bizler sizler için her türlü riski alıyoruz. Gönlümüz istiyor ki bütün çocuklarımız taşınsın, ama fiyat farkından çıkan sorunlar için en azından sizlerde fedakarlık yapılması hususunda ilgili kooperatiftir veya araç sahiplerince görüşürseniz, bizde bir an önce tam manasıyla taşımaya başlarız çocuklarımız daha iyi Eğitim alır. Neticede hepimiz bu çocukların Eğitimi için uğraşıyoruz. Onların sorunlarını çözmek için uğraşıyoruz, bu önemli, ben tekrar teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

İşadamları onurlandırıldı

Konuşmaların ardından yapılan onurluk takdiminde Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Mustafa Çiçek ‘e, Hendek Belediye Başkan Vekili Ahmet Kavakçı, Hüdaverdi Bahadır’a, Hastane Başhekimi Celalettin Akyol,  Osman Güney’e ve son olarak Tüm Hendek Muhtarlar Erneği Başkanı İsmet İskefiyeli, Vural Tutkun’a vermiş oldukları desteklerden dolayı onurluk takdiminde bulundular.

Muhtarlar Derneğindeki toplantı çeşitli ikramların ardından son buldu.


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184