Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Hendek’te düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Muhtarlar Günü Kutlandı

Hendek Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan 19 Ekim Muhtarlar günü etkinlikleri Hendek Belediyesi Uludere Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programı ile devam etti.

Hendek Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Hasan Alataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Kurum Müdürleri, Daire Amirleri ve Muhtarlar katıldı.

Muhtarlar hür iradeyle seçilen kişilerdir

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hendek tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Muhtarlık kurumunun kuruluş tarihçesi hakkında bilgiler verdi. Muhtarlığın Türkiye’de ve Dünya’da etkisini gösteren koronavirüs ile mücadelede de ne kadar önemli bir kurum olduğunu belirten Kula, bizler hiçbir Siyasi Partiden aday gösterilmeden halkımız tarafından hür iradeyle seçilen kişiler olarak koronavirüs ile mücadelede ilk önce ulaşılan kişiler olarak biz Muhtarlar öne çıkmıştır. Muhtar arkadaşlarımıza verdikleri bu mücadelede halkımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Koronavirüs ile mücadelede bizler de gerekli Kurum ve Müdürlerimizle, Kaymakam ve Belediye Başkanımızla paylaşarak ortak hareket ederek bu sorunu ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Ekim Muhtarlar günümüzde yanımızda olan değerli Protokol üyelerimize, Hendek Halkımıza ve Basınımıza teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Uludere Tesislerinde kahvaltı

Konuşmaların ardından Muhtarlar ve Protokol üyeleri Hendek Belediyesi Uludere Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Hasan Alataş, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ünal Küçükyılmaz, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Alişan, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Müftüsü Murtaza Gür, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula ve Muhtarlar katıldı.

Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılım sağlayan protokol üyeleri ve muhtarlara teşekkür ederken, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür tarafından yapılan Duaların ardından program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184