Muhtarlar Seçimini Yaptı

Hendekli Muhtarlar Mütevelli Heyetinde görev alacak 2 Muhtar üye seçimi için bir araya geldi.

Muhtarlar Seçimini Yaptı

Hendekli Muhtarlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2023 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyesinin seçimi için bir araya geldi.

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği ‘nde yapılan seçime Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2023 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyenin seçiminin Divan Başkanı Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı olurken, Divan Kâtipleri Hendek Uzuncaorman Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek , Kırktepe Mahalle Muhtarı Haydar Mutlu ve Tuzak Mahalle Muhtarı Ali Aygün oldu.

3 Aday Sandıktan 4.İsim çıktı

Divan oluşturulmasının ardından 2023 yılında Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev almak üzere 3. Muhtar Aday olduğu fakat sandıktan 4.İsim çıktı.

Seçim Sonucu

Yapılan Seçim sonucu Mustafa Semiz 48, Hamdi Tuna 46, Osman Şahin 9, Mehmet Çivelek 1 oy aldı

Akarca Mahalle Muhtarı Hamdi Turna , Kocaahmetler Mahalle Muhtarı Osman Şahin ve Sarıdede Mahalle Muhtarı Mustafa Semiz’in aday olduğu seçimde yapılan oylama sonucunda uzun yollardır görev alan Mustafa Semiz ve Hamdi Turna Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2023 yılı içerisinde görev yapacak Muhtarlar oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184